Ελλάδα|26.09.2025 11:00

Κυψέλη: Ξυλοκόπησαν με σκουπόξυλο σε 17χρονο μέσα στο σχολείο

Newsroom

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που ξυλοκόπησαν με σκουπόξυλο έναν 17χρονο μέσα σε προαύλιο Λυκείου στην Κυψέλη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν για μια διαφωνία για ένα προσωπικό θέμα. Ένας από τους τρεις φερόμενους δράστες, πήρε σκουπόξυλο και επιτέθηκε στο 17χρονο θύμα, ενώ οι υπόλοιποι κατά πληροφορίες χρησιμοποίησαν τα χέρια τους και κάποια αντικείμενα που προσομοιάζουν με ρόπαλα.

Οι καθηγητές επενέβησαν, ενώ ο διευθυντής του Λυκείου κάλεσε τον Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε ελαφριά ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Παράλληλα, ενημερώθηκε η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Α’ Αθήνας και αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΤΔΕΕ Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο σχημάτισε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος αδύναμου προσωπου. Οι τρεις νεαροί οδηγούνται αυτή την ώρα στο αυτόφωρο.

Κυψέληξυλοδαρμόςσχολείοειδήσεις τώρα