Άρειος Πάγος για αιτήματα εκταφής θυμάτων των Τεμπών: Σύντομα η απάντηση των αιτημάτων
NewsroomΣύντομα αναμένονται οι απαντήσεις για τα αιτήματα των συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών για εκταφή των οικείων τους, αναφέρει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και σημειώνει πως «μελετώνται και σύντομα θα απαντηθούν».
Η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα εκταφής θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ανακοινώνει, ότι τα εν λόγω αιτήματα που αποβλέπουν σε εξακρίβωση και πιστοποίηση της ταύτισης ή μη του DNA των σορών, που παραδόθηκαν, προς ταφή, κατά τη διάρκεια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης, με το DNA των ήδη αιτούντων την εκταφή προσώπων, μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους.»
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση