Ελλάδα|27.09.2025 08:41
Τέμπη: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος - Είναι στο πλευρό του Ρούτσι εδώ και 7 μέρες
NewsroomΣτο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26/09) ο Δημήτρης Οικονομόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε απεργία πείνας τις τελευταίες επτά ημέρες, στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
Η κατάσταση της υγείας του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος τραπεζικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε για νοσηλεία.
Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη, ωστόσο συνεχίζεται η παρακολούθησή του από το ιατρικό προσωπικό.
Διαβάστε ακόμη
- Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
- Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
- Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
- Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας