Μετά από μέρες στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, ο Δημήτρης Οικονομόπουλος επιστρέφει σπίτι για λόγους υγείας
NewsroomΤην επιστροφή του Δημήτρη Οικονομόπουλου, που βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι από την πρώτη στιγμή, στο σπίτι και στην οικογένειά του ανακοίνωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους». Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η απόφαση ελήφθη κατόπιν εντολής των ιατρών του Λαϊκού Νοσοκομείου αλλά και της επιβλέπουσας ιατρού, Όλγας Κοσμοπούλου, για λόγους υγείας.
Ο κ. Οικονομόπουλος είχε ξεκινήσει απεργία στις 17 Σεπτεμβρίου 2025, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Πάνο Ρούτσι. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, εξαναγκάστηκε να την εγκαταλείψει ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία του.
Η ανακοίνωση της ομάδας τονίζει ότι ο αγώνας του Πάνου Ρούτσι «είναι μεγάλος και έχει ακόμη δρόμο», ενώ υπογραμμίζει πως όσοι βρίσκονται στο πλευρό του πρέπει να προστατεύουν την υγεία τους.
- Ο εγκλωβισμός της Μαρίας Καρυστιανού, ο καθόλου βιαστικός Φαραντούρης και η κωλοτούμπα στο Συμβούλιο Ασφαλείας
- Το χτύπημα που στοίχισε τη ζωή του 17χρονου στις Σέρρες: Το παρελθόν και το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη
- Παράλληλες διερευνήσεις και διπλό πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Το μήνυμα της κυβέρνησης στους αγρότες: Τα νέα μέτρα και το…. υπομονή τέλος