Ελλάδα|29.09.2025 11:39
Τέμπη: Στο ακροατήριο η υπόθεση μετά τη σύμφωνη γνώμη της προέδρου Εφετών
NewsroomΤον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη καθώς η Πρόεδρος Εφετών έδωσε σύμφωνη γνώμη επί της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή σε δίκη 36 κατηγορουμένων.
Πρόκειται για στελέχη του ΟΣΕ της ΕΡΓΟΣΕ, της Hellenic Train, της ΡΑΣ και του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών με τους 33 από τους 36 να κατηγορούνται για κακούργημα που επιφέρει ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη, όπως γράφει το larissanet.gr.
Απομένουν βέβαια ορισμένα ζητήματα όπως η σύνταξη του κλητηρίου θεσπίσματος, η μετάφρασή του στα Ιταλικά για τους κατηγορούμενους της Hellenic Train και φυσικά ο προσδιορισμός της δίκης η οποία θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λάρισα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα