Θεσσαλονίκη: 58χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή άργησε να τον ξυπνήσει
NewsroomΈνας 58χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή άργησε να τον ξυπνήσει. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή.
Με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, θα αναγκαστεί να φύγει από την οικογενειακή εστία διαφορετικά θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε. Εκτός από τον όρο της μετοίκησης, ο κατηγορούμενος απαγορεύεται να πλησιάσει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν την περασμένη Τρίτη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όταν πήγε να ξυπνήσει τον σύζυγό της, ο οποίος είχε ξαπλώσει το μεσημέρι. Είπε ότι εκνευρίστηκε, γιατί είχε ραντεβού με γιατρό, και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει, την άρπαξε από τα μαλλιά και την ξυλοκόπησε.
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια