Ταξιτζής ζήτησε 180 ευρώ για αεροδρόμιο-Ρέντη και... τα έριξε στην απεργία
NewsroomΈνα νέο περιστατικό αδικαιολόγητης υπερχρέωσης από επαγγελματία οδηγό σε επιβάτη έρχεται να προστεθεί σε ένα προβληματικό κολάζ αισχροκέρδειας που αφορά στις μετακινήσεις, το οποίο δε φαίνεται να έχει τελειωμό.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (1/10) οδηγός ταξί ζήτησε 180 ευρώ από πελάτη για το δρομολόγιο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Κρεαταγορά του Ρέντη.
Για όλα φταίει... η απεργία
Σύμφωνα με τον Alpha, ο επιβάτης αρνήθηκε την κούρσα, ενώ σε ένστασή του για το υπέρογκο ποσό που του ζητήθηκε, ο οδηγός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «κατέβασε τη σημαία, για να μη γίνει αντιληπτός από τους συναδέλφους του», επικαλούμενος τη χθεσινή 24ωρη απεργία στην οποία συμμετείχε και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.
Μάλιστα, ο επιβάτης κατήγγειλε τον οδηγό στο ΣΑΤΑ στη συνέχεια, το οποίο με τη σειρά του κίνησε τις ανάλογες διαδικασίες.
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε