Ελλάδα|02.10.2025 23:13

Ναύπακτος: Δέντρο άρπαξε φωτιά από κεραυνό, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης

Newsroom

Έντονο κύμα κακοκαιρίας σφυροκοπά τη χώρα από τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/10), με τη Δυτική Ελλάδα να είναι από τις περιοχές που έπληξαν περισσότερο τα σφοδρά φαινόμενα.

Στη Ναύπακτο η έντονη κεραυνική δραστηριότητα που συνόδευε την καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να καεί δέντρο στην παραλία Γρίμποβο, καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό.

Προβλήματα και στην Πάτρα

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε τις απογευματινές ώρες στην Πάτρα προκαλώντας προβλήματα, ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Παραλίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να πλημμυρίσουν, με την κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία, ενώ πολλές ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και επιχειρήσεις.

Προβλήματα και στην Αιτωλοακαρνανία

Σημαντικά προβλήματα έχουν σημειωθεί από τη σφοδρή κακοκαιρία στην πρωτεύουσα του νομού, το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 15 διαφορετικές κλήσεις για άντληση υδάτων σε οικίες και επιχειρήσεις, ενώ πλημμύρες εξαιτίας φρεατίων που υπερχείλισαν παρατηρήθηκαν και στο Αιτωλικό και την Κατοχή.

Ναύπακτοςκαιρόςειδήσεις τώραΠάτρακακοκαιρίαακραία καιρικά φαινόμεναέκτακτο δελτίο καιρούΑιτωλοακαρνανίαΕΜΥπλημμύρες