Έφοδος της OLAF στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι ψάχνει η ΕΕ
NewsroomΑιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι έλεγχοι ξεκίνησαν το πρωί και αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ελεγκτές έχουν ζητήσει διάφορα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του Οργανισμού, το οργανόγραμμα και συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Με δεδομένο ότι ο έλεγχος μπορεί να κρατήσει αρκετές μέρες αυτό μπορεί να καθυστερήσει τις προγραμματισμένες πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ για κάποιο χρονικό διάστημα, εξηγούσαν σχετικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Σημειώνεται ότι οι πληρωμές για τις οφειλές του 2024, δύο προγράμματα για τη μελισσοκομία και τον οίνο, οι πληρωμές για τη βιολογική γεωργία και μελισσοκομία, καθώς και οι αποζημιώσεις για τα φερτά υλικά και τις ζωοτροφές είχαν φτάσει στην τελική ευθεία.
- «Χάνουμε τα μαθήματά μας για να σας διδάξουμε»: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- «Είμαι ο Ζάμπι, με λένε "μαύρο"»: Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή από το Πακιστάν για τον ρατσισμό και τα διαλυμένα σχολεία
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του