Το «περιπολικό δεν είναι ταξί» αλλά πάει σε… γάμο! Στη Σκιάθο έγινε νυφικό αμάξι
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει νύφη στην Σκιάθο να καταφθάνει στην εκκλησία με περιπολικό.
Μια πρώην δόκιμη αστυνομικός στη Σκιάθο έφτασε στην εκκλησία με φάρους, κόρνες και σειρήνες με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας να προκαλεί αντιδράσεις.
Μάλιστα η νύφη συνοδεύονταν από υπηρεσιακό περιπολικό της ΕΛΑΣ αλλά και μοτοσικλέτα αστυνομίας.
Το βίντεο ήρθε εν μέσω αντιδράσεων που έχουν προκληθεί έπειτα από τη δημοσιοποίηση άλλων βίντεο, όπως εκείνο με τη μεταφορά της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή με περιπολικό ή και τη χρήση υπηρεσιακού οχήματος για μεταφορά ψυγείου. Και όλα αυτά λίγους μήνες μετά όταν η Κυριακή Γρίβα ξεψύχησε από το χέρι του πρώην συντρόφου της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, διότι της είπαν ότι το «περιπολικό δεν είναι ταξί».
- Εντεκάχρονη ξεκίνησε να παίζει σκάκι στον κορονοϊό: Μόλις έγινε η νεότερη Grandmaster όλων των εποχών
- Κρίστα Πάικ: Γιατί το Τενεσί θα εκτελέσει αύριο την πρώτη θανατοποινίτισσα μετά από 200 χρόνια
- «Λουκέτο» στην ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη: Πώς έκαναν χημειοθεραπείες σε ασθενείς χωρίς κακοήθεια
- Δύο εποχές στην Ελλάδα: Πού θα θυμίζει ο καιρός φθινόπωρο και πού αρχές χειμώνα