Τραγωδία στην Κίσσαμο: Νεκρός 50χρονος από πυροβολισμούς στη γιορτή κάστανου
NewsroomΣε τραγωδία κατέληξε η γιορτή του κάστανου στο χωριό Έλος της Κισσάμου Χανίων, καθώς ένας 50χρονος άνδρας που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ένας άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στη γιορτή, πυροβολώντας προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πίστα.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα έδωσε μάχη κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων, με τον ίδιο να υποκύπτει στα σοβαρά τραύματά του.
Στο «κάδρο» των Αρχών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται ένα άτομο, το οποίο και αναζητείται, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν είναι ο δράστης του επεισοδίου.
- Αποκάλυψη CNN: Οι ΗΠΑ έτοιμες να κάνουν χρήση της «μητέρας όλων των βομβών» στο Ιράν
- Υποχωρεί η κακοκαιρία, επιμένουν οι βοριάδες - Νέα επιδείνωση από την Παρασκευή
- «Πνίγεται» από το τοξικό νέφος η Ινδονησία: Ο ουρανός έγινε πορτοκαλί - Επιστρατεύουν ξηρό πάγο για τον «καθαρίσουν»
- Μεταξουργείο: Αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση 15 ατόμων στους Αιγύπτιους μαθητές