Πειραιάς: Τρεις ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε καφετέρια
Γιάννης ΖιάκαςΣύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Οκτωβρίου, τρεις ανήλικοι που διασκέδαζαν σε καφετέρια κοντά στο λιμάνι Πειραιά, παρουσίασαν συμπτώματα μέθης, με αποτέλεσμα να μεταβούν με ίδια μέσα στο νοσοκομείο. Εκεί εντοπίστηκε ένας εξ αυτών, ηλικίας περίπου 17 ετών, σε κατάσταση μέθης, συνοδευόμενος από τη μητέρα του.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου μετέβησαν τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο κατάστημα, όπου εντόπισαν και προσήγαγαν τη νόμιμη υπεύθυνη και τον φύλακα του χώρου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι υπεύθυνοι φέρονται να είχαν επιτρέψει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους πελάτες.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή ενός από τους ανήλικους βρέθηκε πλαστή ταυτότητα, γεγονός που ερευνάται στο πλαίσιο της σχηματιζόμενης δικογραφίας. Όπως ανέφερε η μητέρα του ανήλικου, οι υπόλοιποι ανήλικοι αποχώρησαν από το νοσοκομείο πριν φτάσουν οι αστυνομικές Αρχές.
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Έφοδος στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» - Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ