28η Οκτωβρίου: Υπό βροχή η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Με ομπρέλες μαθητές και γονείς
NewsroomΥπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την οδό Τσιμισκή.
Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, υπήρξε μία καθυστέρηση στην έναρξη της παρέλασης ωστόσο αποφασίστηκε τελικά οι μαθητές να παρελάσουν κανονικά, με τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθούν περήφανοι, με τις ομπρέλες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ομπρέλες χρησιμοποίησαν και κάποιοι από τους μαθητές.
Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.
Αύριο, ανήμερα της Εθνικής Επετείου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
- «Το ελληνικό Watergate»: Τι μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ για τα 126 έτη φυλάκισης στους τέσσερις κατηγορούμενους
- Καρυστιανού στο OPEN: Ο Σταμάτης με πλησίασε ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη και ρώτησε τι χρειάζομαι - Ο διάλογος που είχαμε
- Φρίκη στη Χαλκιδική: Βαλίτσα που περιείχε ανθρώπινα μέλη εντόπισαν εργάτες
- Τα δύο ελληνικά νησιά ανάμεσα στους 20 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη