Ελλάδα|28.10.2025 14:14
28η Οκτωβρίου: Πολίτες άφησαν λουλούδια στο μνημείο των θυμάτων των Τεμπών μετά την παρέλαση
NewsroomΟλοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.
Η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της πόλης αποκαθίσταται σταδιακά.
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα το ενδιαφέρον στράφηκε στο άτυπο μνημείο μπροστά στη Βουλή, όπου έχουν γραφτεί τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση, συγγενείς θυμάτων, αλλά και τουρίστες, άρχισαν να πλησιάζουν το σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»