Τέμπη: Υπό αστυνομικό κλοιό κόσμος στο μνημείο των θυμάτων στο Σύνταγμα - Με κεράκια και συνθήματα
NewsroomΑρκετοί πολίτες έδωσαν ξανά το «παρών» μπροστά στη Βουλή και το άτυπο μνημείο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης 28 Οκτωβρίου υπήρχε, αστυνομική παρουσία, όμως δεν προέκυψε κάποια ένταση με τους συγκεντρωμένους που ήταν περιμετρικά του μνημείου με τα ονόματα.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε βράδυ μέλη της ομάδας «Μέχρι Τέλους» δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα, όπου φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου ώστε τα ονόματα των θυμάτων να παραμένουν στον χώρο.
Μάλιστα τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν την παρέλαση, αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο ώστε όλα να είναι έτοιμη για την 28η Οκτωβρίου.
«Μαζέψαμε τα καθαριστικά μας, πήραμε τις σκούπες και τα φαράσια μας, σφουγγαρίστρες και κουβάδες και γυαλίσαμε το μνημείο των ονομάτων των Τεμπών και τον γύρω χώρο για να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα της παρέλασης!» σημείωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους».
- Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η κίνηση-ματ που «ξεσκέπασε» τους 8 δράστες, τα καλάσνικοφ, το υποπολυβόλο
- Δεν θα επαναπατριστεί άμεσα ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
- Απόψε ο Α΄ Ημιτελικός της Eurovision 2026 - Η σειρά εμφάνισης, τα στοιχήματα και ο τρόπος να ψηφίσετε
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόσκαιρα 30άρια και μετά... 10ήμερο αστάθειας - Οι περιοχές της Αττικής που θα «ψηθούν» σήμερα