Ελλάδα|01.11.2025 18:49
Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Αθάνατος
NewsroomΘλίψη έχει σκορπίσει στη Λάρισα η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Αθάνατου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών
Ο 53χρονος δημοσιογράφος είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας». Ο εκλιπών είχε διακριθεί στον χώρο του ρεπορτάζ, τόσο στο Πολιτιστικό, όσο και στο αστυνομικό αλλά και το δικαστικό, κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο των συναδέλφων του όσο και των κατοίκων της περιοχής.
Ο Βασίλης Αθάνατος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει.
Η τελετή της κηδείας του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο χωριό καταγωγής του, το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, ενώ αφήνει πίσω του τα παιδιά και τους γονείς του.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς φτάσαμε στη νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»
- Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του μετά από καβγά
- Θάνατος Ναβάλνι: Τι είναι και πώς δρα η τοξίνη του δηλητηριώδους βατράχου - Τι λέει γιατρός
- Love Story: Η νέα σειρά του Ryan Murphy φωτίζει τον πιο μυθικό έρωτα της δεκαετίας του ’90