Περιστέρι: Καταγγελία για ομοφοβική επίθεση σε λεωφορείο
NewsroomΤην ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε σε λεωφορείο στο Περιστέρι κατήγγειλε ο @itslionder στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως είπε ομάδα αγνώστων εφήβων τον μπουγέλωσε με νερό και εξαφανίστηκε.
«Αυτά στην Ελλάδα του 2025»
«Μόλις δέχτηκα ομοφοβική επίθεση σε ένα λεωφορείο στο Περιστέρι. Μου έχυσαν ολόκληρο μπουκάλι νερό στο κεφάλι.
ήταν έφηβοι στο λεωφορείο τους είχα δει ότι έλεγαν κάτι για μένα, δεν έδωσα προσοχή. Κατέβηκαν και έρχεται ένας απέξω στο παράθυρο και μου ρίχνει ένα μπουκάλι νερό. Βγήκα και του φώναξα «'έλα να το κάνεις μπροστά μου'', φυσικά άρχισε να τρέχει» ανέφερε σε βίντεο - καταγγελία.
«Έκανα και βιντεάκια που έλεγα σήμερα ξεπέρασα τον φόβο μου και βγαίνω έξω και είμαι ο εαυτός μου, και όλα καλά και τι ωραία. Αλλά εδώ είμαστε στην Ελλάδα του 2025» συνέχισε και πρόσθεσε «το eyeliner έμεινε και θα μείνει εκεί και αυτό τους πειράζει».
«Δεν είναι καθόλου ωραίο να φοβάσαι να βγεις έξω γιατί φοβάσαι ότι θα σε μπουγελώσουν» κατέληξε.
- «Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
- «Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
- Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
- «Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη