Φωτιά στο Μπραχάμι: Πυκνοί καπνοί σε διαμέρισμα και μεγάλες ζημιές
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής (07/11), καθώς ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο Μπραχάμι, στην οδό Αγίων Σαράντα.
Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για πυκνούς καπνούς και φλόγες που έβγαιναν από τον πρώτο όροφο τετραώροφης οικοδομής. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι έδωσαν για αρκετή ώρα μάχη με τις φλόγες, οι οποίες -όπως φαίνεται στις εικόνες- πήραν γρήγορα διαστάσεις και προκάλεσαν ζημιές και ακριβώς από πάνω μπαλκόνι, του δευτέρου ορόφου.
Η πολυκατοικία, με τη βοήθεια και αστυνομικών, εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, με ένα μεγαλόσωμο σκυλί να διασώζεται προτού απειληθεί η ζωή του -έχοντας όμως μαυρισμένη γούνα.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο: «Καινούργιο σκάφος, ίσως η μητέρα μου να μην ήξερε να το χειρίζεται»
- Αυξήθηκαν στην Αυστραλία οι κάτω των 16 ετών που χρησιμοποιούν τα social media μετά την απαγόρευση
- Ντόλι Πάρτον: Η μάχη με τον καρκίνο, η τελευταία επιθυμία της για την κηδεία και το «αντίο» του Ντόναλτ Τραμπ
- Το δείπνο του θανάτου: 44χρονος σε αμόκ σκότωσε γονείς, γιαγιά, αδελφή και τέσσερα ανίψια και πυρπόλησε το σπίτι