Αποτροπιασμός στην Πάτρα: Καθηγητής συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων - Έδειξε φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτριά του
NewsroomΑποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση 40χρονου καθηγητή, στην Πάτρα, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, με θύματα τα δύο του παιδάκια. Η δράση του ήρθε στο φως από μαθήτριά του και συνελήφθη.
Πιο αναλυτικά, η καταγγελία έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 40χρονος καθηγητής το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ήταν στην τάξη με ανήλικη μαθήτρια, φέρεται να την πήρε αγκαλιά, να της χάιδεψε στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα της έδειχνε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του ηλικίας 5 και 7 ετών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού αντίστοιχα.
Η 15χρονη όταν επέστρεψε στο σπίτι, αποκάλυψε στους γονείς της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 40χρονου εργοθεραπευτή και άμεσα ο πατέρας της ανήλικης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Εντοπίστηκε στο σχολικό συγκρότημα ο καθηγητής και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών. Έγινε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.
Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε τη σύλληψή του. Σχηματίσθηκε σε βάρος δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων και σήμερα (8/11) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε έρευνα και στο σπίτι του σε κωμόπολη της Κορινθίας, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Εκεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάσχεσαν δυο σκληρούς δίσκους και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του