Ελλάδα|08.11.2025 18:57
Φωτιά στην Πάτρα: Στις φλόγες πρώην ορφανοτροφείο θηλέων
NewsroomΣυναγερμός σήμανε πριν λίγο στις Αρχές για φωτιά που εκδηλώθηκε στον πρώην χώρο του Ορφανοτροφείου Θηλέων, σήμερα Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε έναν από τους θαλάμους του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.
Πηγές της Πυροσβεστικής ανέφεραν ότι η φωτιά είχε ήδη σβήσει πριν την άφιξή τους, ενώ τα παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο είχαν απομακρυνθεί με ασφάλεια.
Προληπτικά, στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση