Ελλάδα|15.05.2019 20:42
Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αναρχικών σε συγκεντρώσεις της ΝΔ (vid)
NewsroomΠερίπου 20 αναρχικοί κινήθηκαν απειλητικά προς τον επικεφαλής της ασφάλειας της προεκλογικής συγκέντρωσης η οποία διεξαγόταν σε κτίριο επί της στην λεωφόρου Συγγρού, ενώ φέρονται να έριξαν και κροτίδες και αντικείμενα.
Εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος βρισκόταν σε εξέλιξη προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας όπου παρέθεταν ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ενώ υπήρχαν και άλλα στελέχη της ΝΔ.
Ταυτόχρονα στην Θεσσαλονίκη, αναρχικοί βρέθηκαν έξω από προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη όπου είχε δώσει το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
- «Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
- Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες