Ελλάδα|20.11.2025 22:44
«Δεν διαφήμισα το κέντρο μασάζ, τυχαία η γνωριμία» - Τι απαντά η αστυνομικός Έλενα Μπομπού
NewsroomΓια το κύκλωμα με τις απάτες σε καζίνο μίλησε την Τετάρτη στην τηλεόραση του Open η Έλενα Μπομπού, αστυνομικός που κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έχει την ίδια ιδιότητα.
Η 27χρονη διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να διαφημίζει το κέντρο μασάζ του υπαρχηγού του κυκλώματος. Ισχυρίστηκε ότι η γνωριμία τους ήταν τυχαία και δεν πληρώθηκε για το μπλουζάκι που φορούσε με την επωνυμία του κέντρου μασάζ.
«Πήγα και πλήρωσα για της υπηρεσίες και ο ίδιος με παρακάλεσε λόγω της απήχησης στα social media να φορέσω ένα μπλουζάκι. Απορώ με κάποιους που προσπαθούν να με εμπλέξουν με αυτή την σκοτεινή υπόθεση».
Διαβάστε ακόμη
- Στο «κόκκινο» η Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ απειλεί να χτυπήσει το πυρηνικό φρούριο του Ιράν Pickaxe Mountain
- Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών
- Η σαλμονέλα «θερίζει» τη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των κοτόπουλων - Ψάχνουν τη μονάδα εκτροφής
- Πήγε για διακοπές και τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα στο κεφάλι: Η αστυνομία μετά από 25 χρόνια δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες