Σέρρες: Νεκρός εντοπίστηκε ο 85χρονος κυνηγός που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι
NewsroomΤραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση αναζήτησης ενός 86χρονου κυνηγού ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/11) σε ορεινή περιοχή στο Καλόκαστρο του Δήμου Ηράκλειας Σερρών.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα νεκρός σε δύσβατη περιοχή στο Κεφαλοχώρι στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία κοντά σε ένα μαντρί. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορούς του.
Οι αγωνιώδεις προσπάθειες αναζήτησης
Ο 86χρονος είχε πάει το πρωί της Παρασκευής (21/11) για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή του Καλοκάστρου του Δήμου Ηράκλειας. Από το απόγευμα όμως δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ειδοποιήσει άμεσα τις αρχές. Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του από άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Οι έρευνες σταμάτησαν όταν έπεσε το σκοτάδι και ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με τη συνδρομή εθελοντών διασωστών του ΟΦΚΑΘ με πεζοπόρο τμήμα και drone όπου λίγο μετά τις 9.00 εντοπίστηκε η σορός του 85χρονου.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!