Ελλάδα|22.11.2025 17:47
Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα
NewsroomΜία συγκινητική επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού αλόγου, που είχε παγιδευτεί μέσα στις λάσπες μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου στη Φιλιππιάδα.
Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί λόγω της συσσώρευσης λάσπης και φερτών υλικών που προκάλεσαν οι χθεσινές καταιγίδες στη Φιλιππιάδα.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, τα μέλη της ομάδας εντοπίζουν το άλογο, πλησιάζουν με προσοχή και το δένουν με σχοινί, προκειμένου να το τραβήξουν σε ασφαλές σημείο.
Η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και το άλογο απεγκλωβίστηκε χωρίς να τραυματιστεί.
Διαβάστε ακόμη
- Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια
- Ηλεκτρονικές απάτες: Πώς έκαναν «φτερά» από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου πάνω από 150.000 ευρώ
- Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο - Μυστήριο με την πορεία του ιστιοφόρου και το σημείωμα
- Συναγερμός στην Ευρώπη για τη σαλμονέλα: 306 κρούσματα στο Βέλγιο - Ανάκληση αυγών σε 8 ακόμη χώρες