Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Οι συλληφθέντες δεν είναι οι μόνοι εμπλεκόμενοι - Τι εξετάζουν οι Αρχές
NewsroomΤην πεποίθησή τους ότι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα δεν βρίσκονται αποκλειστικά οι δύο συλληφθέντες εκφράζουν οι Αρχές, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες εντατικά, 48 ημέρες το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον επιστάτη του.
Οι αστυνομικοί έχουν κάνει ελέγχους σε σπίτια και καταστήματα υπόπτων και έχουν στα χέρια τους τέσσερα κινητά που πιθανότατα θα αποκαλύψουν έναν ακόμα συνεργό.
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αρχές έκαναν έφοδο στην επιχείρηση του εργοδότη του ενός συλληφθέντα. Μεταξύ άλλων κατάσχεσαν μάλιστα ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, στα δικαστήρια της Καλαμάτας βρέθηκε και η σύντροφος του ανιψιού του ιδιοκτήτη ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της διπλής δολοφονίας.
Οι Αρχές αναζητούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Αθήνα και Φοινικούντα με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
- Ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος σε αμόκ σπάει πάνω από 30 παρκαρισμένα αυτοκίνητα
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Τέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή