Ελλάδα|25.11.2025 08:49
Κίνηση τώρα: Καραμπόλα στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζονται προβλήματα
NewsroomΓια άλλη μια μέρα στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με τα εντονότερα προβλήματα να εντοπίζονται σε Λεωφόρο Κηφισού, Κηφισίας αλλά και στην Αττική Οδό -λόγω καραμπόλας.
Στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου Φυλής προς τον κόμβο Κύμης σημειώνονται σοβαρά προβλήματα λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων.
«Κόκκινη» και η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, η κάθοδος της Κηφισού από τη γέφυρα Λυκόβρυσης προς τα ΚΤΕΛ ανά τμήματα. Παράλληλα, χαμηλές ταχύτητες και στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού. Κίνηση και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας.
Live η κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Δείτε εδώ την κίνηση αυτή τη στιγμή
Ο χάρτης της κίνησης
Αναλυτικά πού εντοπίζονται προβλήματα
Σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση σε:
- Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
- Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
- Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
- Μεσογείων
- Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
- Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
- Βασ. Κωνσταντίνου
- Λ. Συγγρού (άνοδος)
- Βασ. Αμαλίας
- Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
- Βάρης-Κορωπίου
- Αττική Οδός
- Περιφερειακή Καρέα από Ηλιούπολη
- Λ.Σχιστού
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της