Κακοκαιρία Adel: Φούσκωσε ρέμα στην Αμφιλοχία - Τεράστιες ποσότητες ορμητικών νερών στον Αμβρακικό
NewsroomΗ κακοκαιρία Adel αφήνει έντονο αποτύπωμα στην Αμφιλοχία, καθώς σημαντικές ποσότητες νερού κατεβάζει το ρέμα Αγγέλω. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει ραγδαία αύξηση της στάθμης του ρέματος, με αποτέλεσμα μεγάλοι όγκοι νερού να κινούνται με ταχύτητα προς τον Αμβρακικό κόλπο και να εκβάλλουν με ορμή σε αυτόν.
Συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Agriniopress, καθώς αποτυπώνονται τα ορμητικά λασπόνερα να κατεβαίνουν από το ρέμα.
Παράλληλα, σε επιφυλακή παραμένει ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να παρέμβει αν υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα ή αν χρειαστεί συνδρομή σε κατοίκους και υποδομές. Σε περιοχές όπου ιστορικά έχουν καταγραφεί προβλήματα από υπερχείλιση ρεμάτων, οι αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της στάθμης των υδάτων.
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα