Σοκαριστικά στοιχεία για την σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών από τον θείο και το σύντροφό του: «Να ξαναπάρεις τα παιδιά στο σπίτι, ήταν ωραία»
NewsroomΣοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 20χρονο, ο οποίος ασελγούσε στα δύο ανιψάκια του ηλικίας 2 και 4 ετών, μαζί με τον 40χρονο σύντροφό του.
Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των παιδιών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όταν παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά του 4χρονου γιου της και απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο. Από την εξέταση προέκυψαν στοιχεία που οδήγησαν στην έναρξη της αστυνομικής έρευνας.
Την ίδια στιγμή, η αστυνομία «έδεσε» την υπόθεση όταν αποκάλυψε ένα φρικτό μήνυμα. «Να ξαναπάρεις τα παιδιά στο σπίτι, ήταν ωραία», έγραφε σχετικά προς τον 20χρονο, ο 40χρονος σύντροφός του.
Αποτροπιασμός από τα στοιχεία της υπόθεσης
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα της προανάκρισης, ο 20χρονος φέρεται να μετέφερε τα παιδιά στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και ο 40χρονος σύντροφός του. Στο κινητό του 20χρονου εντοπίστηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 20χρονος έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για αποπλάνηση ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων.
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!