Ελλάδα|16.05.2019 13:50

Χανιά: Όρμησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ (vid)

Newsroom

Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο 60χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι - μάρκετ στο Βαμβακόπουλο, πατέρα ενός 4χρονου παιδιού και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr ο δράστης είχε οδηγηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στα Δικαστήρια Χανίων όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν τον κατηγορούμενο προφυλακιστέο.

Μάλιστα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον 60χρονο από το κτίριο της Αντιπέριφέρειας Χανίων που συνορεύει με τα δικαστήριο, γεγονός ωστόσο  που δεν κατέστη δυνατό καθώς οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Οι αδελφός του θύματος Αντώνης Κατσουλάκης ζήτησε την καταδίκη του δράστη της δολοφονίας του αδελφού του, τονίζοντας ότι ο άτυχος43χρονος «πλήρωσε» άδικα με την ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Επεισόδια το πρωί στα δικαστήρια -Πέταξαν μπουκάλια και φώναζαν τον δράστη δολοφόνο 

Ο δράστης πήγε στα δικαστήρια νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, το πρωί της Πέμπτης, για λόγους ασφαλείας, ωστόσο δεν έλειψαν τα επεισόδια μικρής έκτασης. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr στο χώρο των δικαστηρίων είχαν ήδη συγκεντρωθεί φίλοι, συγχωριανοί και συγγενείς του θύματος οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στον 63χρονο, αποκαλώντας τον «δολοφόνο»,  ενώ κάποιοι πέταξαν και μπουκάλια εναντίον του.

Την ίδια ώρα τα μέτρα της αστυνομίας ήταν ισχυρά.

μίνι μάρκετΧανιά