Ελλάδα|30.11.2025 17:12
Κολωνός: Σύλληψη 27χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Παρέσυρε επίτηδες 22χρονο με ΙΧ
NewsroomΣτο Κολωνό συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (29/11) ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε επίτηδες με το όχημά του έναν 22χρονο, έπειτα από έντονη προσωπική διένεξη. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00, στη συμβολή των οδών Πύλου και Πλάτωνος.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης επιτάχυνε και χτύπησε τον νεαρό άνδρα, προκαλώντας του βαρύ τραύμα στο πόδι. Ο 22χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.
Η σύλληψη στην Καλλιθέα
Λίγη ώρα μετά το συμβάν, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 27χρονο στην Καλλιθέα και προχώρησαν στη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!