Ελλάδα|03.12.2025 14:35
Ένταση στο υπουργείο Μεταφορών: Καρεκλοπόλεμος και χημικά μεταξύ οδηγών ταξί και ΕΛΑΣ
NewsroomΈνταση καταγράφηκε έξω από το υπουργείο Μεταφορών ανάμεσα σε οδηγούς ταξί και τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (3/12), ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του υπουργείου ζητώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.
Χρήση χημικών από την αστυνομία
Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, οι συγκεντρωμένοι οδηγοί απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνουν από την είσοδο του κτιρίου.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό