Ελλάδα|09.12.2025 09:47
Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Λάλα: Mεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.Α.Σ.
Γιάννης ΖιάκαςΣυνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (9/12) τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης πληρωμένων δολοφόνων, η οποία είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γιάννη Λάλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν έξι άτομα για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα τον περασμένο Μάιο στα Άνω Λιόσια.
Ο ένας από αυτούς έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές και χαρακτηρίζεται ως «σκληρός» κακοποιός και «πιστόλι» μεγάλου ονόματος της νύχτας.
Υπενθυμίζεται πως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Λάλα έγινε την 1η Νοεμβρίου στην Αράχωβα και έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με «πλούσιο», βαρύ ποινικό παρελθόν.
Διαβάστε ακόμη
- Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
- «Θα δεχτούν σφαλιάρα»: Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός για το βίντεο της ντροπής με τους ακτιβιστές του Flotilla
- Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
- Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»