Ελλάδα|09.12.2025 14:15
Ζωγράφου: Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Γιάννης ΖιάκαςΣτο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ένας οδηγός αστικού λεωφορείου μετά από άγριο ξυλοδαρμό.
Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (9/12) στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου έκανε τροχονομική παράβαση, καθ΄ότι δεν άναψε φλας σε μια στροφή και ακολούθησε διαπληκτισμός με οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος κατέληξε σε ξυλοδαρμό.
Ο 39χρονος οδηγός του αστικού λεωφορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις πρώτες βοήθειες ενώ αναζητείται ο άλλος οδηγός.
Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου το οποίο αξιολογεί υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο