Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Γιάννης ΖιάκαςΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των συλλήψεων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Λάλα, με τις αστυνομικές Αρχές να αναζητούν στην Κρήτη έναν άνδρα καταδικασμένο για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος φέρεται να σχετίζεται με το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική επίθεση.
Την ίδια στιγμή, στην Κρήτη συνελήφθη ένα ακόμη άτομο, υπάλληλος σε κατάστημα, το οποίο επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μια γυναίκα που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή Παναγόπουλου. Η ίδια υπήρξε μάλιστα πρώην σύντροφος «ανθρώπου της νύχτας», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια.
Υπενθυμίζεται πως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Λάλα έγινε την 1η Νοεμβρίου στην Αράχωβα και έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με «πλούσιο», βαρύ ποινικό παρελθόν.
- «Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
- Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;