Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
NewsroomΔημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του 43χρονου μποξέρ που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του την Κυριακή (14/12), ενώ προηγουμένως είχε γρονθοκοπήσει ορθοπεδικό ιατρό του νοσοκομείο Αιγίου όπου είχε διακομιστεί.
Η εξέταση «έδειξε» πως από περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο προήλθε ο θάνατός του.
Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον 43χρονο έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/12) όταν ο μποξέρ προσήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφώνησε έντονα με τον γιατρό για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του, με τη λογομαχία να εξελίσσεται γρήγορα σε βίαιη επίθεση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό. Ο δράστης, ωστόσο, είχε ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο και αναζητούνταν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμενε κρυμμένος, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και το απόγευμα της Κυριακής (14/12) εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα.
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)