Ελλάδα|17.12.2025 15:24
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 3χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο - Ήταν υποσιτισμένο
NewsroomΣοκ στην Αλεξανδρούπολη καθώς ένα παιδάκι ηλικίας περίπου 3 χρόνων, μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/12) χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο από την μητέρα του και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το εξέτασαν άμεσα, ήταν ήδη νεκρό.
Σύμφωνα με το evrosnews.gr, η εξωτερική του εικόνα ήταν πολύ άσχημη ενώ το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι ήταν υποσιτισμένο.
Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία η οποία προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από την μητέρα για τους λόγους που το παιδάκι βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»