Ελλάδα|17.05.2019 15:17

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η πρότασή μας για τη Θεσσαλονίκη είναι καθαρά αυτοδιοικητική

Newsroom

Το όραμά του για τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το απόγευμα του Σαββάτου (18.5) ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Ένα σχέδιο που θα καταστήσει τη Θεσσαλονίκη μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή μεγαλούπολη σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη, μια πόλη πρότυπο με διεθνή περιφερειακό ρόλο, μια πόλη της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης, αλλάζοντας την σημερινή εικόνα της.

Πρόκειται για μια καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση η οποία στηρίζεται στην κοινωνία των πολιτών και όχι σε κάποιο κομματικό χρίσμα έχει υπογραμμίσει κατ' επανάληψη ο κ. Ζέρβας.    Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιός ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναμένεται να αναφερθεί στην ομιλία του μεταξύ άλλων και στο θέμα του Μακεδονικού επαναλαμβάνοντας ότι  η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα παραμείνει μία πόλη ελληνική, πρωτεύουσα της Μακεδονίας δίνοντας μαζί με την παράταξή του «Ναι στη Θεσσαλονίκη» τη δική του μάχη για να διαδοθεί και να ακουστεί η ιστορική αλήθεια. 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί και στις άμεσες προτεραιότητές του για την πόλη ως νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αν εκλεγεί. Καθαρή πόλη μέχρι τα Χριστούγεννα μπαίνοντας επικεφαλής της καθαριότητας, ως δήμαρχος, επιδίωξη άμεσων καθαρών λύσεων για το κυκλοφοριακό από τον ΟΑΣΘ, αναδιάρθρωση του σημερινού συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης με απόδοση περισσότερων θέσεων σε μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες του κέντρου και καθημερινή επικοινωνία δημάρχου με Αστυνομία περιλαμβάνει η ατζέντα Ζέρβα για τις πρώτες 100 μέρες της Θεσσαλονίκης.

Στο πρόγραμμα δράσεών του είναι και είναι και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε κάθε γειτονιά της πόλης.