Ελλάδα|21.12.2025 08:56
Πέθανε ο δημοσιογράφος Ξενοφών Ζηκίδης
NewsroomΈφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ξενοφών Ζηκίδης, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 67 ετών.
«Η συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρξε υποδειγματική, με επαγγελματισμό, αφοσίωση και αξιοπρέπεια. Αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όσους συνεργαστήκαμε μαζί του τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση», αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.
Ο Ξενοφών Ζηκίδης τα τελευταία χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες στο ΕΡΤnewsradio, ως συντάκτης, αλλά και ως παραγωγός πολιτικών εκπομπών. Διετέλεσε εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ.
Εργάστηκε επίσης, ως πολιτικός συντάκτης και ως αρχισυντάκτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ενώ είχε συνεργαστεί με αθηναϊκά, κυπριακά και ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε ακόμη
- Χωρίς περιττώματα δε θα υπήρχε ζωή στη Γη: Η επιστημονική ανακάλυψη που ανατρέπει πολλά
- Απίθανο ελληνικό πάρτι στο Άρσεναλ - Ντόρτμουντ: Γκολάρα ο Καρέτσας, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι ο Τζόλης!
- Ιράν: Βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ έδωσε στη δημοσιότητα η Τεχεράνη - Αμφισβητείται το πότε τραβήχτηκε
- Μήλος: Εισαγγελική παρέμβαση για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο - Έρευνα για την προσγείωση στην παραλία