ΗΣΑΠ: Έπεσε άνθρωπος στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Διακόπηκαν δρομολόγια
NewsroomΝεκρός είναι ο άνθρωπος που έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στον σταθμό «Κάτω Πατήσια» σήμερα, Δευτέρα 22/12 γύρω στις 21:00. Η ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αυτοκτονία.
Λόγω του περιστατικού, έχουν διακοπεί προσωρινά τα δρομολόγια του συρμού στο τμήμα του συγκεκριμένου σταθμού. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Ελευθέριος».
Αυτή τη στιγμή διεξάγονται μόνο τα δρομολόγια από Πειραιά μέχρι Αττική και από Κηφισιά μέχρι Άγιο Ελευθέριο.
Για την ανάσυρση του ατόμου επιχείρησαν 9 πυροσβέστες, με 3 οχήματα.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
«Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Κηφισιά- Άνω Πατήσια και Πειραιάς - Αττική, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Κάτω Πατήσια. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Ελευθέριος».
- Θάσος: Ανησυχία και αντιδράσεις για μονάδα αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο - «Μας μετατρέπουν σε ενεργειακό σκουπιδότοπο»
- Το υπουργικό ζεύγος που πήγαινε στο Κολωνάκι, η Ντόρα που κάτι ξέρει και τα διυλιστήρια στο κάδρο Τσίπρα
- Μητσοτάκης από ΗΠΑ: Τα «2+2» μηνύματα σε Άγκυρα και επενδυτές και το κρίσιμο σπριντ πριν τον ΟΗΕ
- Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: «Έκανε φασαρίες, ακούγαμε φωνές» - Τι λένε γείτονες για τον 27χρονο που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την Πηνελόπη