Ελλάδα|17.05.2019 17:34
Βέροια: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα το οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 76χρονου άνδρα, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ημαθία.
Όλα συνέβησαν στις 14.40, στο 234 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων εντός της σήραγγας 10, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, Δ.Χ.Ε., όταν ο οδηγός ενός ταξί με έδρα την Κοζάνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε σε τοίχο της σήραγγας και ακινητοποιήθηκε εκτός αυτής.
Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 76χρονος συνοδηγός, ενώ ο 68χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματίας στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Διαβάστε ακόμη
- Διπλή τραγωδία με 12 νεκρούς σε Λέσβο και Σάμο: Πώς συνέβησαν τα δύο ναυάγια
- Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
- «Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
- Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!