Θεσσαλονίκη: Επίθεση με δέκα μολότοφ σε περιπολικό τα ξημερώματα
NewsroomΕπίθεση με βόμβες μολότοφ σε όχημα της αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε στενό, πίσω από το τουρκικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη, πέταξαν άγνωστοι και εξαφανίστηκαν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:15 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου και επρόκειτο για αιφνιδιαστική επίθεση από ομάδα ατόμων, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και βγήκαν από την περιοχή της Άνω Πόλης.
Συνολικά έριξαν δέκα μολότοφ προς το περιπολικό, μέσα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν και ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό. Προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης φθορές στο όχημα.
Μετά την επίθεση η αστυνομία προχώρησε σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Έγιναν εννέα προσαγωγές, όμως, όλα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
- Κινηματογραφική στρατιωτική επιχείρηση με αλεξίπτωτα σε απομακρυσμένο νησί από Βρετανούς κομάντο για ασθενή με χανταϊό
- Τζιτζιφιές: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο άνδρας που πυροβόλησε γυναίκα σε μπαρ - Η στιγμή της σύλληψης
- Το βίντεο με τα ατελείωτα ράντζα στο Αττικόν και η απάντηση Γεωργιάδη - «Δεν φταίω εγώ»
- Καμία μάνα δεν θα έπρεπε να κουβαλά το νεκρό παιδί της: Η μητρότητα στην κόλαση της Γάζας