Πέθανε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 ετών
NewsroomΟ δημοσιογράφος και συγγραφέας Αντώνης Κοκορίκος πέθανε σε ηλικία 67 χρονών.
Ο Αντώνης Κοκορίκος ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ και είχε εργαστεί από το 1982 σε μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Μεταξύ άλλων εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΪ, στο ΣΤΑΡ, στο ΑΛΤΕΡ, στους ραδιοσταθμούς ΣΚΑΪ, ΝΙΤΡΟ, Alpha, Flash και στις εφημερίδες Καθημερινή, Αυγή.
Την είδηση έκανε γνωστή η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.
«Μια δύσκολη είδηση μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα. «Έφυγε» πριν από λίγο ο Αντώνης Κοκορίκος. Ταξιδεύει στο αιώνιο φως. Καλό Παράδεισο Αδελφέ. Και καλή Αντάμωση….
Η μεγάλη συνεισφορά του Αντώνη στην πρώτη γραμμή για τις δημοκρατικές διεκδικήσεις της ελληνικής κοινωνίας αλλά και οι συνδικαλιστικές διεκδικήσεις με την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.
- Η απουσία του Δένδια από την Άγκυρα, οι λόγοι της επίθεσης του Μαξίμου στον Βενιζέλο και οι απειλές της ΠΑΣΚΕ στην Χαριλάου Τρικούπη
- Ξέφραγο αμπέλι: Αμαξοστάσια ΟΣΥ χωρίς επαρκή φύλαξη, λεωφορεία (ξανά) χωρίς καθαρισμό
- Υπόθεση κατασκοπείας: Τρία ονόματα έδωσε ο σμήναρχος πριν προφυλακιστεί - Η «συγγνώμη» που ζήτησε από την πατρίδα
- Τι θα συζητήσουν Μητσοτάκης-Ερντογάν: Η ατζέντα της συνάντησης, οι κόκκινες γραμμές και η στάση της Άγκυρας