Ελλάδα|17.05.2019 22:06
Στο νοσοκομείο Κορίνθου 5 μαθητές λόγω αναπνευστικών προβλημάτων
NewsroomΣυναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία όταν ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα στο 62ο χλμ της Ε.Ο Κορίνθου-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, να παραλάβουν στο σημείο και να μεταφέρουν μαθητές από το λεωφορείο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τρία περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Ολύμπιας Οδού.
Τα δύο ασθενοφόρα ΕΚΑΒ μετέφεραν πέντε μαθητές από 12 έως και 14 ετών στο Γ.Ν. Κορίνθου. Οι ανήλικοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των καπνών ωστόσο δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.
Οι ανήλικοι είχαν δυσκολία στην αναπνοή που πιθανώς να οφείλεται σε εισπνοή καπνού.
Πηγή: korinthostv.gr
Διαβάστε ακόμη
- Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα