Ελλάδα|29.12.2025 11:50
Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 78χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα
NewsroomΚατέληξε η ηλικιωμένη γυναίκα που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της, στην Κάτω Τούμπα.
Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση μετά τη φωτιά στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και διεκομίσθη διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Η γυναίκα υπέστη και ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών, κατέληξε χθες (28/12) το βράδυ, μεταδίδει το thestival.gr.
Στην παθολογική του νοσοκομείου νοσηλεύεται ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση. Τρίδυμα, τα οποία βρίσκονταν στο από πάνω διαμέρισμ, νοσηλεύονται προληπτικά στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.
Διαβάστε ακόμη
- Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
- Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες
- Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του 2025 στο Χόλιγουντ
- Klavdia και Ελένη Φουρέιρα υποδέχονται τον νέο χρόνο με μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα