Ελλάδα|29.12.2025 21:41

Σύλληψη γνωστού τράπερ με κλεμμένο όχημα: Στις 12 Ιανουαρίου η δίκη του

Newsroom

Η δίκη σε βάρος του γνωστού τράπερ που συνελήφθη στη Γλυφάδα με κλεμμένο όχημα, έλαβε αναβολή για τις 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου που αιτιολογήθηκε από την ανάγκη προσκόμισης κρεισσόνων αποδείξεων.

«Η σημερινή αναβλητική απόφαση του Δικαστηρίου για κρείσσονες αποδείξεις αποδεικνύει το λόγο για τον οποίο οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» είπε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Ευάγγελος Καντιανής μέσω γραπτής δήλωσης.

Σημειώνεται, πως σε βάρος του τράπερ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, αφού συνελήφθη στη Γλυφάδα με κλεμμένο όχημα μετά από έλεγχο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα, Δευτέρα (29/12) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

τράπερΓλυφάδαειδήσεις τώρασύλληψηαναβολή