Θεοφάνεια: Πλακώθηκαν για το ποιος θα πιάσει τον Σταυρό στη Φλώρινα
NewsroomΈνταση και απρόοπτα σημάδεψαν τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Φλώρινα, όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του Αγιασμού των Υδάτων. Η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο Μητροπολίτης αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την τελετή, δηλώνοντας ότι δεν θα ρίξει τον Τίμιο Σταυρό αν δεν αποκατασταθεί η τάξη.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο ποτάμι της πόλης, μπροστά σε πλήθος πιστών, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ομάδα συμμετεχόντων πιάστηκε στα χέρια, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τον σταυρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή.
Η παρέμβαση των παρευρισκομένων και η αυστηρή προειδοποίηση του Μητροπολίτη οδήγησαν τελικά στην εκτόνωση της έντασης, ώστε να συνεχιστεί η τελετή χωρίς περαιτέρω επεισόδια.
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη σύζυγό του