Πάτρα: Παραδόθηκε και πέμπτος κατηγορούμενος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου - Οργή έξω από τα δικαστήρια
NewsroomΆλλο ένα άτομο παραδόθηκε στις Αρχές, σήμερα, Παρασκευή, για τον φονικό ξυλοδαρμό του 30χρονου σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με το tempo24.gr, πρόκειται για 30χρονο, τον πέμπτο που εμφανίζεται στην αστυνομία, ενώ σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά εννέα άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που παραδόθηκε σήμερα απεικονίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας εντός του καταστήματος να ρίχνει τρεις κλωτσιές στον 30χρονο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό συνέβη την ώρα που το θύμα ήταν πεσμένο στο έδαφος, ενώ οι κλωτσιές είχαν στόχο το κεφάλι του.
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που κατηγορούνται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Πατρών νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με τους συγγενείς του θύματος να συγκεντρώνονται έξω από το δικαστικό μέγαρο, εκφράζοντας την οργή τους και ζητώντας την τιμωρία των δραστών.
Οι τρεις κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία από τον εισαγγελέα για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, συμμετοχή σε ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
- Δημογραφική κατάρρευση: Κατά 44% μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια
- Αντιδράσεις με τη στάση του δημάρχου Άργους: Στηρίζει τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο - «Ντροπή και αναισθησία»
- Μυστήριο γύρω από το θάνατό του Σαμ Νιλ - Είχε ξεπεράσει τον καρκίνο
- Μητσοτάκης για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά: Διορθώνουμε ασθένειες δεκαετιών