Θεσσαλονίκη: 4 ανήλικοι έβρισαν, απείλησαν και έδειραν 14χρονη και βιντεοσκοπούσαν την επίθεση
NewsroomΕξιχνιάσθηκε, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών, περιστατικό επίθεσης σε βάρος 14χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2025, σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Καμάρα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις νεαροί ημεδαποί, τρεις κοπέλες ηλικίας 17, 13 και 12 ετών και ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και παραβίαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, οι δράστες, τις βραδινές ώρες της 5 Οκτωβρίου, προσέγγισαν την ανήλικη παθούσα κι έπειτα από λεκτική διαμάχη, λόγω ερωτικής αντιζηλίας, τρεις εκ των δραστών της προκάλεσαν σωματικές βλάβες, εξυβρίζοντας και απειλώντας την ταυτόχρονα, ενώ η τέταρτη εμπλεκόμενη βιντεοσκοπούσε το συμβάν.
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI