Ελλάδα|18.01.2026 14:27
Άγιοι Ανάργυροι: Γυναίκα κατήγγειλε ότι έκλεψαν τα οστά του συζύγου της από το νεκροταφείο και ζήτησαν λύτρα
NewsroomΜία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνά η αστυνομία καθώς μια 65χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι άγνωστος σε αυτήν άνδρας άνοιξε τον οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων, έκλεψε τα οστά του συζύγου της και ζήτησε λύτρα για να τα επιστρέψει.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 65χρονη ενημέρωσε τις Αρχές για το περιστατικό υποστηρίζοντας ότι ο δράστης είναι 50 ετών και ανήρτησε βίντεο στο TikTok. Υπέβαλε μήνυση καθώς όπως είπε, απαίτησε 1.000 ευρώ για να επιστρέψει τα οστά.
Η αστυνομία αναζήτησε τον 50χρονο για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά κατέστη αδύνατος ο εντοπισμός του.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οδηγήθηκαν στα άκρα οι σχέσεις Τραμπ και Ζελένσκι - Το χρονικό της ρήξης
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το μήνυμα-φωτιά της Γάκα στην αναισθησιολόγο για τη μιδαζολάμη
- «Μια μέρα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ θα πεθάνουμε»: Τα τελευταία λόγια του ιερέα που καταπλακώθηκε από σταυρό
- «Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη