Ελλάδα|24.01.2026 22:26
Γαλάτσι: Με ρόπαλα και βεγγαλικά εισέβαλαν οι 5 ανήλικοι στο σχολείο - Στο Παίδων ο 14χρονος
NewsroomΤο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου συνεχίζει τις έρευνες για την αναγνώριση και τη σύλληψη μιας ομάδας πέντε ανηλίκων, οι οποίοι έριξαν βεγγαλικά στον προαύλιο χώρο του 3ου και 4ου Γυμνασίου Γαλατσίου, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός 14χρονου στο πόδι.
Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, μπήκαν στο σχολείο κρατώντας ρόπαλα και πέταξαν τα βεγγαλικά την ώρα του μαθήματος της Γυμναστικής, ενώ πολλοί μαθητές βρίσκονταν έξω εκείνη την ώρα.
Υπενθυμίζεται πως ο 14χρονος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έπαθε έγκαυμα στο πόδι του με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, την ίδια στιγμή που οι υπαίτιοι της επίθεσης διέφυγαν από το σημείο.
Διαβάστε ακόμη
- Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
- Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
- «Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»